Selecteer een pagina

Heb je ons gemist tijdens Woonbeurs Excellent of Beurs Eigenhuis jaarbeurs Utrecht dan is dit je kans om de Treepod Radical live te zien.

7  tot en met 11 december staat Team Marco Tabak in de Rai Amsterdam tijdens het mooiste evenement van het jaar, MASTERS OF LXRY 2017,  laat je verwonderen en dompel je onder in een wereld van luxe.

Masters of LXRY maakt haar naam als Europa’s grootste premium lifestyle event méér dan waar. Hier vind je de meest gevestigde merken en bedrijven uit de luxe-industrie onder één dak. Vijf dagen lang. Een ‘luxestad’ wordt het wel genoemd. En dat is het ook. Een pop-up luxestad. Gebouwd op de pijlers kwaliteit, ambacht  en uniciteit. In vijf hallen verdeeld over een recordoppervlakte van bijna 40.000 vierkante meter kom je dit jaar alles tegen wat een stad een stad maakt: hele huizen, restaurants, galeries, tuinen, unieke juwelen en horloges,  zwembaden, auto’s, boten, pleinen, markten, theaters… en mensen.
Dit jaar staat Masters of LXRY in het teken van design, waarmee de beurs een eerbetoon brengt aan het Nederlands designtalent. Het biedt de bezoekers een unieke kijk in Nederlandse kunst, architectuur, mode en industrieel ontwerp.

Bron: Lxry

Volg ons op Facebook voor de meest actuele info en updates van de beurs

Kijk voor inspiratie op,   https://lxry.nl/