exclusive design

Bij Marco Tabak Create Handmade hebben wij een passie voor exclusieve designmeubelen. Elk detail ontwerpen en vervaardigen wij in eigen huis. Wij verstaan het ambacht van ontwerpen en meubelmaken en dat ziet u terug in de kwaliteit van ons werk. Wij kiezen de beste materialen, zoals eeuwenoud eikenhout en tropisch Purperhart en zijn specialist in het naadloos verwerken van de diverse onderdelen.

Gelimiteerde oplage

Ook in de niet-houten materialen gaan wij uitsluitend voor het beste. Wij ontwerpen en maken de rvs elementen exact op maat waardoor er geen lasnaden nodig zijn. De lampenkappen van speciaal geweven glasvezeldoek en acrylaatcomposiet creëren wij handmatig en met uiterste precisie, zodat het licht prachtig wordt gefilterd. Bovendien hebben wij veel aandacht voor het ontwerp, waardoor elk meubelstuk een kunstobject genoemd mag worden. Om de exclusiviteit van onze collectie te garanderen, wordt elk item uit de collectie van Marco Tabak Create Handmade genummerd en in gelimiteerde oplage vervaardigd.

Custom made furniture

Wilt u een collectie-item dat 100% exclusief is, neem dan Contact op met Marco Tabak Create Handmade en wij maken het meubelstuk custom-made voor u. Wij komen graag bij u langs om uw wensen te bespreken.