About Marco

Origineel en met gevoel voor stijl. Een ambachtsman met oog voor detail en kwaliteit. Marco Tabak máákt design. Als zoon van een meubelmaker kreeg Marco de liefde voor hout en meubels al vroeg mee. Hij volgde het Hout- en Meubileringscollege (HMC) in Amsterdam. Zijn docenten zagen Marco’s talent en daagden hem uit zijn ontwerpen steeds verder te perfectioneren. Na zijn opleiding werkte Marco als ontwerper en jachtbouwer bij bedrijven als Royal Huisman Shipyard in Vollenhove. Voor de vermogende opdrachtgevers van deze mega-jachtbouwer is alleen het perfecte goed genoeg. Marco Tabak leerde er de kneepjes van het vak en ontwikkelde er zijn liefde voor exclusiviteit en bijzondere ontwerpen. 

Dynamisch design

In 2012 ontwierp Marco de Treepod Stool. Het dynamische ontwerp van deze designkruk is vanuit elk oogpunt anders van vorm. Alleen een vakman kan dit ongebruikelijke ontwerp tot in detail uitvoeren. De Treepod Stool vormt de basis voor de unieke collectie van Marco Tabak Create Handmade. In alle meubelen en verlichting is de signatuur van Marco Tabak duidelijk te onderscheiden. In menig zakelijk en particulier interieur hebben de kunstzinnige objecten van Marco Tabak Create Handmade hun intrede gedaan, evenals in diverse exclusieve woonwinkels. Sinds 2016 is de exclusieve collectie op toonaangevende beurzen te vinden, zoals Masters of LXRY, Beurs eigenhuis en Designday.

Ambacht en vakmanschap

Marco Tabak Create Handmade: de perfecte combinatie van vakmanschap en Dutch Design. In de materiaalkeuze en afwerking van elk meubelstuk is het ambacht duidelijk te herkennen. Lees er meer over bij de items in onze Gallery. Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken voor een adviesbezoek aan huis neem dan gerust Contact op.